Digital School odpira svojo novo lokacijo v BTC

Nova lokacija v BTC

Novo učilnico smo uredili v vozlišču ABC HUB v ljubljanskem BTC-ju (pod Emporiumom).

Digital School Slovenija

Uspel nam je še en podvig

Starši in otroci so že prepoznali potencial, ki ga ponuja naša šola. Po le slabem mesecu delovanja in aktivnega poučevanja Digital School že odpira novo lokacijo v Ljubljani. Poleg HUB33 v Stegnah se bo ekipa bodočih programerjev izobraževala tudi v vozlišču ABC HUB v BTC-ju (pod Emporiumom). Digital School že uspešno pripravlja otroke na prihodnost, pisano obarvano z osebami, ki so že v mladostnih časih razmišljali o tem, kako v digitaliziranem svetu prihodnosti preživeti.

Prednosti nove lokacije

Menimo, da bo nova lokacija veliko prispevala k še večjemu zanimanju mladih za tečaje, saj se nahaja v priljubljeni ljubljanski nakupovalni in poslovni četrti in v bližini stanovanjskih naselij. Z odprtjem nove lokacije smo želeli naše tečaje še bolj približati interesentom, zato smo naše prostore umestili v BTC, ki ga veliko Ljubljančanov dnevno obiskuje. Mladi nadebudni učitelji programiranja že komaj čakajo svoje prve skupine učencev!

Digital School Slovenija

Brezplačne urice programiranja v času Festivala nakupov in zabave

Tako, kot se za ljubljanski BTC spodobi, tudi Digital School s svojo novo lokacijo spremlja dogajanja, ki se v nakupovalnem središču odvijajo. V petek in soboto, 19. in 20. oktobra 2018, se bo v centru nakupovanja odvijal Festival nakupov in zabave. Ob tem bo nova učilnica Digital School odprla svoja vrata vsem otrokom od 7. do 15. leta starosti, ki jih programiranje zanima, in to povsem brezplačno.

Delavnica programiranja Hour of Code  je namenjena otrokom, ki se seznanijo z osnovami programiranja in vidijo, kako zabavno in privlačno je to. Programiranje ni več čarovnija, ki se kar zgodi, temveč logična posledica ukazov, ki jih postavlja vaš otrok sam.

Prijav na Hour of Code  ni, saj bodo delavnice potekale ves čas festivala. Otroka lahko pripeljete kadarkoli in po dobri uri pridete ponj. Ugodnost, ki jo ponujamo med festivalom, za vas ni zavezujoča, bo pa dala otroku vpogled v znanje in vam občutek, da ste svojemu nasledniku pokazali možnost za zanimivo življenjsko pot. Zakaj je ne bi nadaljevali?

VEČ INFORMACIJ O DOGODKU