Darilni bon za učenje programiranja – otrokom lahko podarite znanje, ki ga še nimajo!

 

 

 

Ste naveličani kupovati otrokom »igrače, ki jih že vse imajo?«

Mnogi starši se ob koncu leta sprašujemo, kaj naj Dedek Mraz, Miklavž ali pa Božiček prinesejo našim otrokom. Pogosto tudi ne vemo, ali otroci sploh še kaj pogrešajo, ali pa imajo že tako vsega preveč? Predlagamo vam, da jim podarite nekaj, kar jim bo skoraj gotovo ostalo za vse življenje!

Tečaji šoli za učenje programiranja Digital School zdaj potekajo že tretji mesec. Da bi dobili dragocene povratne informacije, smo naše tečajnike ob zaključku leta povprašali, kaj menijo o njej. Pripravili smo jim nekaj vprašanj:

»Na kaj najprej pomisliš, ko rečem Digital School?«,

»Kaj bi v naši šoli spremenil_a, kaj ti ni všeč?«,

»Koliko (ali pa kaj) si se do zdaj naučil_a?« in

»Ali se ti zdi to novo znanje uporabno?«

 

Mnenja otrok

»Na šolo, digitalno. Ampak ni taka kot navadna šola, veliko bolj zabavna je. Najbolj mi je všeč, da delamo z računalniki. Spremenil ne bi veliko, mogoče edino to, da nam vmes med uro učitelj ne bi »zaklenil« računalnika, kadar poslušamo razlago brez njih. No, čeprav je tudi tisti del ure brez računalnikov lahko včasih zabaven. Naučil sem se pa že veliko.« (M. L.)

»Najprej pomislim na šolo, ampak je vseeno zabavno. Nič ne bi spremenil, niti učitelja. Samo če bi bili lahko naši računalniki skoz odklenjeni. Malo sem se tudi že naučil programirati in se mi zdi uporabno.« (N. P.)

»Prva stvar, na katero pomislim ob imenu Digital School je – programiranje. Mislim, da sem se naučil še kar veliko in tudi uporabno je, edino zoprno mi je, če kdaj česa ne znam ali pa ne vem, kako bi nekaj sprogramiral… Še tole: ta šola je zame žal zelooooo daleč. Spremenil pa drugače na njej ne bi ničesar.« (A. D.)

»Najprej pomislim na programiranje. Zabavno je. Spremenil ne bi pa nič. Naučil sem se veliko: o loopih, o funkcijah, … Nič ne bi več dodal. A grem lahko zdaj naprej delat?« (M. B.)

»Na digitalno šolo. Potem pa še takoj, da se bomo učili nekaj na računalnikih. Spremenil? Pač rad bi, da bi bila to gamers’ school, haha. Ampak vem, da ne bo. Me pa zelo veseli delo na računalniku in zato bi rad videl, da bi bilo tega že tudi v osnovni šoli več. Tukaj sem se na novo naučil samo o funkcijah, ostalo sem že prej vedel. Ja, je uporabno!« (L. Č.)

»Na digitalno šolo. Nič ne bi spremenil razen tega, da ne bi bila tako daleč. Najbolj zanimiv mi je tisti del, kjer pokažete en dokončan projekt ali pa igro in potem moramo mi ugotoviti, kako je to narejeno. V osnovni šoli sem štiri leta hodil na računalništvo, pa se nisem toliko naučil kot pri vas v teh nekaj mesecih. Znate nas učiti uporabno znanje!« (A. D.)

»Najprej pomislim… na šolo. Spremenil ne bi veliko, ker mi je bolj ali manj vse všeč. Večino stvari, ki se jih učimo, sem itak tudi že prej znal in vedel. Programirati sem se učil že na eni drugi podobni šoli in so mi stvari zaenkrat jasne.« (J. M.)

 

Darilni bon – ali lahko začnemo s tečaji že v januarju 2019?

Tako je. Darilni bon lahko izkoristite kadarkoli v letu 2019 – pokličite nas (070 ) in našli bomo primeren termin za vašega otroka. Tečaji potekajo na dveh lokacijah, v Stegnah in v BTC…