O nas

Otroke učimo znanja prihodnosti!

Digital School je zasebna izobraževalna ustanova, ki izvaja tečaje programiranja za otroke in mladostnike od 7. do 16. leta.

Naša šola je s celovitim učnim pristopom specializirana za poučevanje programskih konceptov, računalniških znanj in za razvijanje logičnega razmišljanja.

Z znanjem in načinom dela, ki ga uporabljamo na tečajih programiranja, spodbujamo učence k neodvisnosti pri reševanju problemov in suverenosti pri uporabi kateregakoli programskega jezika.

hour-of-code-uilnica

Naša vizija

Programiranje je abeceda prihodnosti. V svetu, kjer se tehnologija dotika vseh vidikov našega življenja, je ključnega pomena, da naši otroci postanejo varni in aktivni soustvarjalci tehnologije, ne le pasivni uporabniki, zato je naša vizija, da vsakemu otroku omogočimo učenje osnov programiranja.
Skozi učenje programiranja in računalniških znanj pripravljamo otroke na izzive prihodnosti in jih usposabljamo v vedno bolj iskane kadre na trgu dela.

Naj otrok čas za ekranom preživi koristno! Učenje programiranja je aktivnost, pri kateri otroci razvijajo:

resevanje-problemov

Reševanje problemov

kreativnost

Kreativnost

sodelovanje

Sodelovanje

vztrajnost1

Vztrajnost

logicno-razmisljanje

Logično razmišljanje

Lokacije

Mnenja tečajnikov in skrbnikov

 • Najbolj zanimiv mi je tisti del, kjer pokažete en dokončan projekt ali pa igro in potem moramo mi ugotoviti, kako je to narejeno. V osnovni šoli sem štiri leta hodil na računalništvo, pa se nisem toliko naučil kot pri vas v teh nekaj mesecih.

  A.D. 11 let
 • Rad bi, da bi bila to gamers’ school, haha. Ampak vem, da ne bo. Me pa zelo veseli delo na računalniku in zato bi rad videl, da bi bilo tega že tudi v osnovni šoli več.

  L.Č., 11 let
 • Ni taka kot navadna šola, veliko bolj zabavna je. Všeč mi je delati z računalnikom, zabavno je videti nekaj kar sem sam sestavil ali izdelal.

  M.L., 13 let
 • Keep up the good work 😉

  M.M.
 • Tečaj je koristen, ker spodbuja razmišljanje. Rada bi pohvalila vaš tečaj in mentorja Igorja. Igor je izvrstven pedagog in zna otroka pripeljati do rezultata ter ga motivirati. Hvala za dobro izkušnjo. Vsekakor vas bomo priporočili vsem prijateljem in znancem.

  Tina

Imate vprašanje? Pišite nam!

Želim prejemati e-novice na zgoraj vpisani e-poštni naslov
Dovolim pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). Obrazec bo poslal vaše ime, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.