Pogosto zastavljena vprašanja

Ali potekajo tečaji tudi med šolskimi počitnicami?

Med šolskimi počitnicami rednih tečajev ni, le ti sovpadajo s šolskim koledarjem.

Ali tečaj traja celo šolsko leto?

Trajanje tečaja je odvisno od vrste. Osnovni in intenzivni tečaj trajata celo šolsko leto, tečaja izdelave spletnih strani in mobilnih aplikacij potekata 6 mesecev.

Kdaj se končajo tečaji?
Tečaji se končajo konec maja z zaključnim Otroškim hackathonom, na katerem otroci predstavijo skupinske projekte, ki so jih ustvarili.
Koliko časa traja tečaj?
Eno srečanje traja 60 minut.
Kaj se zgodi v primeru odsotnosti otroka?

V primeru krajše odsotnosti nadomeščanj ni, v primeru daljše odsotnosti in objektivnih razlogov poiščemo individualno rešitev z vsakim posameznikom.

Ali lahko moj otrok preneha z obiskovanjem tečaja?

Da, otrok lahko preneha obiskovati tečaj tudi sredi šolskega leta. O tem nas v začetku meseca obvestite po telefonu na 070/761-222 ali elektronski pošti info@digitalschool.si. Ob tovrstni situaciji vas prosimo, da delite z nami tudi razlog prekinitve, saj nam le to omogoča izboljšanje učnega procesa in zadovoljstva udeležencev.

Ali je možno prestavljanje učencev iz ene skupine v drugo?

Prestavljanje učencev iz ene skupine v drugo je možno. Z vsakim posameznikom poiščemo individualno rešitev.

Kakšna je cena tečajev?
Cena tečajev je 59 € za koledarski mesec, če ta poteka enkrat tedensko in 79 € na mesec, če vaš otrok obiskuje tečaj dvakrat tedensko. Cena ostane enaka tudi v primeru šolskih počitnic in v primeru meseca s petimi tedni.
Kako poteka plačevanje?

Starši prejmete položnico po elektronski pošti do 10. v mesecu za tekoči mesec. Rok plačila je 14 dni po prejemu računa.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Lahko nas tudi pokličete na 070 761 222 ali nam pišete na info@digitalschool.si.