Poletna šola programiranja

Programiranje je abeceda prihodnosti. Poletna šola programiranja je namenjena mladim programerjem, ki želijo poletne počitnice preživeti kakovostno in zabavno. V enem tednu bodo udeleženci spoznali osnove programiranja, razvijali logično razmišljanje in sposobnost reševanja problemov, izdelali lasten projekt, širili obzorja in spoznali vrstnike s podobnimi interesi in sklepali nova prijateljstva.

Preverite, kateri tečaji so najbolj primerni za vašega otroka:

Osnove programiranja

7 – 10 let
primerno za popolne začetnike

Code.org
Minecraft: Education Edition

zahteva branje malih tiskanih črk


179 €

na teden

Več informacij

Izdelava 2D iger

9 – 13 let
primerno za začetnike in nadaljevalce

Scratch
Minecraft: Education Edition

zahteva branje malih tiskanih črk


179 €

na teden

Več informacij

Izdelava mobilnih aplikacij

12 – 16 let
primerno za začetnike in nadaljevalce

MIT App Inventor

zahteva osnovno znanje angleščine


179 €

na teden

Več informacij

Izdelava spletnih strani

12 – 16 let
primerno za začetnike in nadaljevalce

HTML
CSS

zahteva osnovno znanje angleščine


179 €

na teden

Več informacij

Tehnologija nas spremlja na vsakem koraku in v današnjem digitalnem svetu je znanje programiranja ena od temeljnih veščin. Kljub temu ima premalo otrok možnost, da se programiranja nauči. Zato je naša vizija, da vsakemu otroku ponudimo možnost učiti se programiranja, kar omogočamo z izvajanjem različnih tečajev, primernih za otroke od 7 do 18 let.

Otrokom nudimo, da svoj prosti čas usmerijo ne v igranje iger, temveč v njihovo izdelavo. Z razvijanjem in implementacijo iger ter spletnih strani v njih spodbudimo ustvarjalnost, hkrati pa urimo logično mišljenje, vztrajnost in inovativnost pri reševanju problemov.

Za otroke je najbolj primerno učenje skozi igro. Tega načela se držimo pri naših tečajih, saj se otroci učijo programirati s poenostavljenimi in vizualnimi orodji, s katerimi je pisanje kode zelo enostavno.

Vsi naši tečaji so primerni za začetnike in potekajo v sproščenem vzdušju z usposobljenimi predavatelji.

VTISI TEČAJNIKOV IN STARŠEV

 • Najbolj zanimiv mi je tisti del, kjer pokažete en dokončan projekt ali pa igro in potem moramo mi ugotoviti, kako je to narejeno. V osnovni šoli sem štiri leta hodil na računalništvo, pa se nisem toliko naučil kot pri vas v teh nekaj mesecih.

  A.D. 11 let
 • Rad bi, da bi bila to gamers’ school, haha. Ampak vem, da ne bo. Me pa zelo veseli delo na računalniku in zato bi rad videl, da bi bilo tega že tudi v osnovni šoli več.

  L.Č., 11 let
 • Ni taka kot navadna šola, veliko bolj zabavna je. Všeč mi je delati z računalnikom, zabavno je videti nekaj kar sem sam sestavil ali izdelal.

  M.L., 13 let
 • Keep up the good work 😉

  M.M.
 • Tečaj je koristen, ker spodbuja razmišljanje. Rada bi pohvalila vaš tečaj in mentorja Igorja. Igor je izvrstven pedagog in zna otroka pripeljati do rezultata ter ga motivirati. Hvala za dobro izkušnjo. Vsekakor vas bomo priporočili vsem prijateljem in znancem.

  Tina
 • Tudi naš je bil zadovoljen in že sprašuje, kdaj bi lahko še šel. Všeč so mu bile predvsem dodatne aktivnosti. So se pa otroci res zbondali med seboj, tako da super.

 • Našemu je bilo tudi všeč, in bi poleti še šel. Fino je bilo, ker so bile tudi druge aktivnosti in ker so peš hodili naokoli - malo sprehoda se je čisto prileglo.

  Imeli so se super, sploh družba je bila fajn, so se naši fantje kar zaštekali med seboj. 

 • Za nas je bila super izkušnja, brez pripomb in bi še ponovili. Pohvale grejo predvsem na dodatne aktivnosti in prijaznost osebja.

 • Naš tamali je bil kar navdušen. Edina pripomba, ki jo je imel, je bila nad pire krompirjem 🙂

  Super je, da so zraven še druge aktivnosti, ker jih je pri tej starosti težko obdržat skoncentrirane/motivirane dlje časa.

  Če bo še poletna izvedba, smo zraven.

   

 • Hvala za vse - znanje, veselje in prijaznost cele ekipe.

  I.B.