Spletni tečaji

TERMIN

PON in SRE od 17:00 do 18:00

Tečaj izdelave mobilnih aplikacij

učenje programiranja in ustvarjanja mobilnih aplikacij v okolju MIT App Inventor

2x tedensko po 60 min med šolskim letom

učenje v skupini do 10 otrok od 12. leta dalje

Preko spleta na mesec

49 €

TERMIN

PON in SRE od 18:30 do 19:30

Tečaj izdelave spletnih strani

učenje konceptov izdelave spletnih strani in spoznavanje jezikov HTML, CSS ter JavaScript

2x tedensko po 60 min med šolskim letom

učenje v skupini do 10 otrok od 13. leta dalje

Preko spleta na mesec

49 €

Tehnologija nas spremlja na vsakem koraku in v današnjem digitalnem svetu je znanje programiranja ena od temeljnih veščin. Kljub temu ima premalo otrok možnost, da se programiranja nauči. Zato je naša vizija, da vsakemu otroku ponudimo možnost učiti se programiranja, kar omogočamo z izvajanjem različnih tečajev, primernih za otroke od 7 do 18 let.

Otrokom nudimo, da svoj prosti čas usmerijo ne v igranje iger, temveč v njihovo izdelavo. Z razvijanjem in implementacijo iger ter spletnih strani v njih spodbudimo ustvarjalnost, hkrati pa urimo logično mišljenje, vztrajnost in inovativnost pri reševanju problemov.

Za otroke je najbolj primerno učenje skozi igro. Tega načela se držimo pri naših tečajih, saj se otroci učijo programirati s poenostavljenimi in vizualnimi orodji, s katerimi je pisanje kode lažje.

Vsi naši tečaji so primerni za začetnike in potekajo v sproščenem vzdušju z usposobljenimi predavatelji.

VTISI TEČAJNIKOV IN STARŠEV

 • Najbolj zanimiv mi je tisti del, kjer pokažete en dokončan projekt ali pa igro in potem moramo mi ugotoviti, kako je to narejeno. V osnovni šoli sem štiri leta hodil na računalništvo, pa se nisem toliko naučil kot pri vas v teh nekaj mesecih.

  A.D. 11 let
 • Rad bi, da bi bila to gamers’ school, haha. Ampak vem, da ne bo. Me pa zelo veseli delo na računalniku in zato bi rad videl, da bi bilo tega že tudi v osnovni šoli več.

  L.Č., 11 let
 • Ni taka kot navadna šola, veliko bolj zabavna je. Všeč mi je delati z računalnikom, zabavno je videti nekaj kar sem sam sestavil ali izdelal.

  M.L., 13 let
 • Keep up the good work 😉

  M.M.
 • Tečaj je koristen, ker spodbuja razmišljanje. Rada bi pohvalila vaš tečaj in mentorja Igorja. Igor je izvrstven pedagog in zna otroka pripeljati do rezultata ter ga motivirati. Hvala za dobro izkušnjo. Vsekakor vas bomo priporočili vsem prijateljem in znancem.

  Tina
 • Tudi naš je bil zadovoljen in že sprašuje, kdaj bi lahko še šel. Všeč so mu bile predvsem dodatne aktivnosti. So se pa otroci res zbondali med seboj, tako da super.

 • Našemu je bilo tudi všeč, in bi poleti še šel. Fino je bilo, ker so bile tudi druge aktivnosti in ker so peš hodili naokoli - malo sprehoda se je čisto prileglo.

  Imeli so se super, sploh družba je bila fajn, so se naši fantje kar zaštekali med seboj. 

 • Za nas je bila super izkušnja, brez pripomb in bi še ponovili. Pohvale grejo predvsem na dodatne aktivnosti in prijaznost osebja.

 • Naš tamali je bil kar navdušen. Edina pripomba, ki jo je imel, je bila nad pire krompirjem 🙂

  Super je, da so zraven še druge aktivnosti, ker jih je pri tej starosti težko obdržat skoncentrirane/motivirane dlje časa.

  Če bo še poletna izvedba, smo zraven.