Startup Crawl, dan odprtih vrat slovenskih startup in tehnoloških podjetij

StartupJob.si in Internet Week sta letos že četrtič organizirala Startup Crawl, dogodek, ki odpira vrata slovenskih startupov in IT podjetij. Namen dogodka je ustvarjanje novih povezav in predstavitev akterjev slovenskega startup ekosistema.

»Startup Crawl je odlična priložnost, da razširite svoj krog poznanstev, spoznate zanimiva podjetja in organizacije v njihovem vsakodnevnem okolju in raziščete nove priložnosti za zaposlitev,« so povedali v organizaciji, ki je pobudnik tega dogodka, Internet Week Slovenija.

Na večer pred glavnim dogodkom je potekala tudi okrogla miza, kjer je beseda tekla o prednostih in izzivih pri zaposlitvi v tehnoloških podjetjih.

Naslednji dan je sledil glavni dogodek. V petek, 11.1.2019 je svoja vrata odprlo več kot 30 startup podjetij po vsej Sloveniji. Med njimi smo bili letos tudi mi. Kot hitro rastoče podjetje vedno iščemo nove učitelje, ki se spoznajo na programiranje in imajo občutek za delo z otroci.

Mladim nadobudnim iskalcem zaposlitve smo med 11. in 13. uro predstavili naš način dela in vizijo. Želimo si, da bi vsak otrok imel možnost učenja programiranja. Stremimo k temu, da bi naše otroke dobro pripravili na izzive prihodnosti in jih s programiranjem usposobili v vedno bolj iskane kadre na trgu dela.

Hvala vsem obiskovalcem in Internet Week Slovenija za vabilo.

Se vidimo naslednje leto!