Aktualni tečaji

Osnovni tečaj programiranja

1x tedensko po 1 h med šolskim letom

učenje v skupini do 14 otrok starost od 7 do 12 let

59 €

na mesec

Intenzivni tečaj programiranja

2x tedensko po 1 h med šolskim letom

učenje v skupini do 14 otrok starost od 9 do 15 let

79 €

na mesec

Mobile App
tečaj

24-urni tečaj

učenje v skupini do 14 otrok od 12. leta dalje

259 €

za tečaj

Tehnologija nas spremlja na vsakem koraku in v današnjem digitalnem svetu je znanje programiranja ena od temeljnih veščin. Kljub temu ima premalo otrok možnost, da se programiranja nauči. Zato je naša vizija, da vsakemu otroku ponudimo možnost učiti se programiranja, kar omogočamo z izvajanjem različnih tečajev, primernih za otroke od 7 do 18 let.

Otrokom nudimo, da svoj prosti čas usmerijo ne v igranje iger, temveč v njihovo izdelavo. Z razvijanjem in implementacijo iger ter spletnih strani v njih spodbudimo ustvarjalnost, hkrati pa urimo logično mišljenje, vztrajnost in inovativnost pri reševanju problemov.

Za otroke je najbolj primerno učenje skozi igro. Tega načela se držimo pri naših tečajih, saj se otroci učijo programirati s poenostavljenimi in vizualnimi orodji, s katerimi je pisanje kode otročje lahko.

Vsi naši tečaji so primerni za začetnike in potekajo v sproščenem vzdušju z usposobljenimi predavatelji.

VTISI TEČAJNIKOV IN STARŠEV

 • Najbolj zanimiv mi je tisti del, kjer pokažete en dokončan projekt ali pa igro in potem moramo mi ugotoviti, kako je to narejeno. V osnovni šoli sem štiri leta hodil na računalništvo, pa se nisem toliko naučil kot pri vas v teh nekaj mesecih.

  A.D. 11 let
 • Rad bi, da bi bila to gamers’ school, haha. Ampak vem, da ne bo. Me pa zelo veseli delo na računalniku in zato bi rad videl, da bi bilo tega že tudi v osnovni šoli več.

  L.Č., 11 let
 • Ni taka kot navadna šola, veliko bolj zabavna je. Všeč mi je delati z računalnikom, zabavno je videti nekaj kar sem sam sestavil ali izdelal.

  M.L., 13 let
 • Keep up the good work 😉

  M.M.
 • Tečaj je koristen, ker spodbuja razmišljanje. Rada bi pohvalila vaš tečaj in mentorja Igorja. Igor je izvrstven pedagog in zna otroka pripeljati do rezultata ter ga motivirati. Hvala za dobro izkušnjo. Vsekakor vas bomo priporočili vsem prijateljem in znancem.

  Tina